MUĞLA / BODRUM - Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe Ortaokulu

Kas

Matematik Öğretmeni Berkan KİRİŞ´in hazırladığı öğretmenler günü programı okul bahçesinde kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı; velilerin de katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Ekm

Bodrum Toplum Sağlığı Merkezimizce, 8. sınıf öğrencilerimize seminer verilerek aşıları yapıldı.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında okulumuzda bir dizi etkinlik düzenlendi.

Ekm

İngilizce öğretmenimiz Nihal Güler´in hazırladığı program okulumuzda kutlandı.

Okulumuz öğrencileri Muğla atletizm seçmelerinden yeni madalyalarla döndü.

May

Açılış ve halk oyunları gösterisi ile başlayan fuarda, uzun zamandır hazırlanmakta olan çalışmalar ziyaretçilere tanıtıldı. 4 öğretmen ve 60 öğrencinin hazırladığı 20 proje fuar kapsamında beğeniye sunuldu.

May

Kutlama programı okul bahçesinde yapılan etkinliklerle son buldu.

May

19 Mayıs etkinliklerimiz kapsmında Söke ve İzmir gezimizi tamamladık.

May

Sağlık için hareket et etkinliği kapsamında yaptığımız sabah sporunun ardınından derse girdik.

May

Bandomuzun yürüyüşüyle başlayan kutlamalar yarışmaların tamamlanması ve ödül töreninin ardından son buldu.