MUĞLA / BODRUM - Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe Ortaokulu

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamladık. Okul Birincimiz 8-A sınıfından  Elif Naz Dumanlı ya hediyesini sınıf öğretmeni Elif Ece KARA takdim etti. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Tüm sene boyunca emek veren öğretmenleremizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederiz. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda yapıldı. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma törenimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız ve teşekkür ederiz.

Ara

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk; azmi, vizyonu ve mücadeleci vasıflarıyla tarihe yön vermiş; bir dönüm noktasında inanç, dirayet ve cesaretiyle aziz milletimizin umudu olmuştur.

Vefatının yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.

8a sınıfından Ezel Demir okul birincisi

7a sınıfından Elif naz dumanlı bu yılın birincisi

7a sınıfı siniflar arası voleybol şampiyonası 1. Barış kaska,

Damlanur sansı, ibrahim deniz aslan sınıflar arası dart turnuvası şampiyonları

7a sınıfından  Burhan akbaş okul santranc turnuvası sampiyonu

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

27 Aralık Bodrum Atatürk Yol Koşusu,

ödüllerini Bodrum Kaymakamımız Sayın Bilgehan BAYAR tarafından almışlardır.

Sporcumuz Kuzey Loch 1500 mt  Ferdi Küçük Erkekler kategorisinde ilçe 3. sü olmuştur.

Küçük Erkek Takımımız Takım halinde İlçe 1.si olmuştur.

Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz sayın Eyyüp Çiçek'i ve yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Yarışmaya katılan öğrencilerimiz

1200 mt Küçük kız

Gizem Eles

Rojin Seyitvan

1500 mt Küçük Erkek

Kuzey Loch

Yusuf Buğra Ayça

Ahmetcan Girevi

Mahmut Demir

Rojhat Seyitvan

3000mt Yıldız Erkekler

Barış Kaska

Eren Kar

Doğukan Ayışık

Kas

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN ARA TATİLDE YAPMIŞ OLDUKLARI ETKİNLİKLERDEN BAZI KARELER

MUĞLA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARA TATİL PROGRAMI

Kas

Özellikle öğrencilerimiz Ergenlik döneminde sigara, alkol, madde gibi bağımlılık yapıcı kimyasalları hayır diyemediği için denemekte ve bağımlılığa ilk adımını atmaktadır. Yine aynı kaygılarla bazı şiddet olaylarına karışabilmekte veya bir takım riskli davranışlar içinde olabilmektedir. İlimiz genelinde öğrenim gören öğrencilerimizin Hayır Deme becerisini kazanması, güvenli eğitim ortamlarında eğitim görmeleri, bağımlılığa karşı oluşturacakları tutum, yaşam biçimlerinin oluşturulması açısından önem arz etmektedir. Bu nedenle velilerimize konu ile ilgili seminer verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 96. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun .

Ekm

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mesut TOPALOĞLU okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle paylaşımlarda bulundu.

Ekm

Okulumuz 5.Sınıf öğrencileri, okulumuz öğretmeni Soner SARISALTIK rehberliğinde  Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Resathanesine bağlı deprem tırını ziyaret ettiler.

Ara

Sıfır Atık Projesi kapsamında okulumuzda tanıtım yapıldı.