T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / BODRUM - Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe Ortaokulu

Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe Ortaokulu

Telefon
0252 393 6287
Belgegeçer
0252 393 6287
WEB
https://akyarlarortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Akyarlar Mahallesi Atatürk Caddesi Atatürk/Akyarlar Sokak No 297 Bodrum/MUĞLA
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst,Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir
Misyon
Kurumumuzda eğitim öğretim imkânı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
Başarılar
Öğretmen :11
Öğrenci :136
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1160
Öğretim Şekli :Normal öğretimin (Tekli)
Saatler
08:30 - 15:10
Isınma
Kalorifer ve Klima
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Ulaşım karayolu ile yapılmaktadır. Mahalle dolmuşları yaz aylarında 10dk aralıklı, kış aylarında ise 30 dk aralıklı hem Bodrum yönüne hem de Turgutreis yönüne çalışmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuza öğrencilerin yüzde sekseni (% 80) özel servislerle gelmektedir
Yerleşim Yeri
Akyarlar Mahallesi, Bodrum ilçesine bağlıdır. Tam bir turizm cenneti olarak anılmaktadır. Bölgede çok sayıda büyük ve küçük ölçekli turizm işletmesi yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Muğla il merkezine uzaklık 133 Km olup karayolu ile yaklaşık 2 saat 30 dk sürmektedir. Bodrum ilçe merkezine uzaklık ise 26 km olup karayolu ile yaklaşık 40 dk sürmektedir. Bağlı bulunduğu Turgutreis Beldesi´ne uzaklığı ise karayolu ile yaklaşık 10 km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır